Trailer en poster voor sport film National Champions

STXfilms heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor de film National Champions. Deze kun je hieronder bekijken.

National Champions film

National Champions film

National Champions speelt zich drie dagen voor de wedstrijd om het nationale voetbalkampioenschap af, terwijl star quarterback LeMarcus (James) en teamgenoot Emmett (Ludwig) de spelersstaking ontketenen en verklaren dat ze niet zullen strijden totdat alle student-atleten eerlijk zijn gecompenseerd. Met miljarden dollars en erfenissen op het spel, kon de inzet niet hoger zijn. Nu, met nog maar enkele uren tot de aftrap, moeten de hoofdcoach (Simmons) en verschillende power brokers (gespeeld door Aduba, Lil Rel Howery, Tim Blake Nelson, Andrew Bachelor, Jeffrey Donovan, David Koechner, Kristin Chenoweth en Timothy Olyphant) racen tegen de klok om het heersende collegiale atletieksysteem te beschermen of te vernietigen.

National Champions is een Amerikaanse sportdramafilm geregisseerd door Ric Roman Waugh, geschreven door Adam Mervis en geproduceerd door Basil Iwanyk. De film is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Mervis.

De hoofdrollen worden gespeeld door Stephan James, J.K. Simmons, Alexander Ludwig, Lil Rel Howery, Tim Blake Nelson, Andrew Bachelor, Jeffrey Donovan, David Koechner, Kristin Chenoweth, Timothy Olyphant en Uzo Aduba.

De release staat gepland voor 10 december 2021 door STX Entertainment.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter