Trailer en poster voor stoere piratenfilm De Piraten van Hiernaast

Dutch FilmWorks heeft de trailer en poster vrijgegeven voor de stoere piratenfilm De Piraten van Hiernaast. Deze kun je hieronder bekijken. Het is de eerste verfilming van de 7-delige boekenserie, geschreven door Reggie Naus.

Het boek is hier te koop!

In De Piraten van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee…

De cast bestaat uit namen als Tygo Gernandt, Egbert-Jan Weeber, Samuel Beau Reurekas, Matti Stooker, Celeste Holsheimer.

De Piraten van Hiernaast wordt geproduceerd door Johan Nijenhuis. De regie is in handen van Pim van Hoeve, op basis van een scenario door Sander de Regt.

De film verschijnt op 2 juli 2020 in de bioscoop.