Trailer en poster voor The Affair seizoen 5

Showtime heeft de trailer en officiële poster vrijgegeven voor The Affair seizoen 5. Het laatste seizoen gaat op zondag 25 augustus in première. Je kunt de trailer en poster hieronder bekijken.

The Affair seizoen 5

The Affair seizoen 5 heeft hoofdrollen voor Golden Globe-genomineerde Dominic West (Colette), Golden Globe-winnaar Maura Tierney (Beautiful Boy) en Sanaa Lathan. Seizoen 5 zal de nasleep van de gruwelijke gebeurtenissen van het afgelopen seizoen beschrijven en de personages zullen de consequenties van hun keuzes leren – omdat ze beseffen dat als ze echt hun toekomst willen veranderen, ze eerst het verleden onder ogen moeten zien. Helen (Tierney) begint het seizoen met een bedwelmende nieuwe affaire met een charismatische filmster (Claes Bang), die aanbiedt haar alles te geven wat ze is kwijtgeraakt. Noah (West) moet ondertussen zijn trots en jaloezie inslikken en bij haar afwezigheid voor zijn gezin te zorgen.

Maar net als de dingen lijken te zijn gestabiliseerd, zet een toevallige ontmoeting met iemand uit het verre verleden een opeenvolging van gebeurtenissen in beweging die hen beiden op de knieën dwingt. Anna Paquin is te zien als de volwassen dochter van Alison en Cole, Joanie Lockhart, die in de toekomst probeert om de waarheid te achterhalen over wat er met haar moeder is gebeurd.

Naast West, Tierney en Paquin zijn er rollen voor Julia Goldani Telles en Jadon Sand. Nieuwe gastacteurs zijn onder meer Jennifer Jason Leigh, Claes Bang en Lyriq Bent, Russell Hornsby, Emily Browning, Omar Metwally, John Doman, Kathleen Chalfant, Max Fowler, Michael Braun, Abigail Dylan Harrison en Jake Siciliano.

De serie is gemaakt door WGA Award-winnende toneelschrijver, uitvoerend producent en showrunner Sarah Treem (House of Cards, In Treatment).