Trailer en poster voor The Boss Baby: Family Business

DreamWorks Animation heeft de trailer en poster vrijgegeven voor The Boss Baby: Family Business, het vervolg op The Boss Baby uit 2017. Deze kun je hieronder bekijken.

The Boss Baby: Family Business

The Boss Baby: Family Business trailer

In het vervolg op de voor een Oscar® genomineerde kaskraker van DreamWorks Animation zijn de Templeton-broers – Tim (James Marsden) en zijn Boss Baby-broertje Ted (Alec Baldwin) – volwassen geworden en van elkaar weggedreven. Tim is nu een getrouwde vader die thuis blijft. Ted is de CEO van een hedgefonds. Maar een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende aanpak staat op het punt hen weer bij elkaar te brengen… en een nieuw familiebedrijf te inspireren.

Tim en zijn vrouw Carol (Eva Longoria), de kostwinner van het gezin, wonen in de buitenwijken met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha (Ariana Greenblatt) en de schattige nieuwe baby Tina (Amy Sedaris). Tabitha, die aan de top van haar klas staat in het prestigieuze Acorn Center for Advanced Childhood, verafgoodt haar oom Ted en wil net als hij worden. Tim maakt zich echter zorgen dat ze te hard werkt en een normale jeugd misloopt.

Wanneer baby Tina onthult dat ze een topgeheim agent is voor BabyCorp op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha’s school en haar mysterieuze oprichter Dr. Edwin Armstrong (Jeff Goldblum) te ontdekken, zal het de Templeton-broers herenigen op onverwachte manieren.

Voortbouwend op het succes van de eerste film, die wereldwijd meer dan $500 miljoen verdiende, wordt The Boss Baby: Family Business geregisseerd door filmmaker Tom McGrath en geproduceerd door Jeff Hermann (Kung Fu Panda 3).

De stemmencast van The Boss Baby 2 bestaat uit namen als James Marsden, Alec Baldwin, Eva Longoria, Ariana Greenblatt, Amy Sedaris, Jeff Goldblum,Lisa Kudrow en Jimmy Kimmel.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter