Trailer en poster voor The Girlfriend Experience seizoen 3

Starz heeft de eerste trailer, poster en de premièredatum van The Girlfriend Experience seizoen 3 onthuld. De reeks is afkomstig van uitvoerend producent Steven Soderbergh, geïnspireerd door zijn film uit 2009 met dezelfde naam. De trailer en poster zijn hieronder te bekijken! Seizoen 3 is vanaf 2 mei 2021 te zien.

The Girlfriend Experience seizoen 3

The Girlfriend Experience seizoen 3

Het derde seizoen van The Girlfriend Experience speelt zich af in de Londense tech-scene en focust op Iris (Julia Goldani Telles), een neurowetenschappelijke major. Terwijl ze de titulaire transactiewereld begint te verkennen, ontdekt Iris al snel dat haar klantsessies haar een overtuigende voorsprong geven in de technische wereld en vice versa. Ze begint zich dan af te vragen of haar acties worden gedreven door de vrije wil, of door iets anders, en gaat een diep pad van verkenning in.

Het nieuwe seizoen is geschreven en geregisseerd door de internationaal geprezen filmmaker Anja Marquardt (She’s Lost Control). De cast bestaat uit namen als Julia Goldani Telles (The Affair).

The Girlfriend Experience is een Amerikaanse dramaserie van de zender Starz!. De serie ging in première in 2016. Soderbergh en Philip Fleishman produceren de serie met Jeff Cuban (The China Hustle), terwijl Marquardt ook optreedt als co-executive producer. De anthologiereeks met 10 afleveringen is een Transactional Pictures of NY LP-productie in samenwerking met Extension 765 en Magnolia Pictures.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter