Trailer en poster voor The Handmaid’s Tale seizoen 4

Hulu heeft de trailer en poster vrijgegeven voor The Handmaid’s Tale seizoen 4. De nieuwe reeks gaat 28 april 2021 in première en is vanaf vrijdag 30 april in Nederland exclusief bij Videoland te zien. Bekijk hieronder de trailer en poster.

Handmaid’s Tale seizoen 4

The Handmaid’s Tale seizoen 4 trailer

De dystopische dramaserie The Handmaid’s Tale speelt zich af in de nabije toekomst en is gebaseerd op de klassieke roman van Margaret Atwood. De serie vertelt over het leven in Gilead, een totalitaire samenleving in wat vroeger deel uitmaakte van de Verenigde Staten.

In het aankomende seizoen slaat hoofdrolspeelster June (Elisabeth Moss) terug tegen Gilead als een felle rebellenleider. Maar de risico’s die ze neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke nieuwe uitdagingen met zich mee. Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak dreigt haar te verteren en haar meest gekoesterde relaties te vernietigen.

Het vierde seizoen is Elisabeth Moss niet alleen vóór de camera te zien, maar ook erachter. Ze regisseert drie van de in totaal tien afleveringen. Daarnaast zijn er rollen voor onder anderen Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd en Max Minghella.

The Handmaid’s Tale is gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijfster Margaret Atwood en werd ontwikkeld door Bruce Miller. Op 26 april 2017 ging het eerste seizoen in première op de streamingdienst Hulu, in april 2018 begon het tweede seizoen en het derde seizoen is sinds 5 juni 2019 te zien.

The Handmaid’s Tale seizoen 4 gaat 28 april 2021 in première. In Nederland is het nieuwe seizoen vanaf 30 april te zien op Videoland. De eerste drie seizoenen zijn te bingen bij Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter