Trailer en poster voor The Secret Garden

Studiocanal heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor hun aankomende filmadaptatie The Secret Garden, gebaseerd op de klassieke fantasieroman van Frances Hodgson Burnett met dezelfde naam. Bekijk de trailer en poster hieronder. De film heeft rollen voor Colin Firth (The King’s Speech) en Dixie Egerickx (The Little Stranger). 

 The Secret Garden
The Secret Garden vertelt het verhaal van Mary Lennox, een 10-jarig meisje dat geboren is in India. Wanneer haar ouders plotseling overlijden wordt ze naar Engeland gestuurd om bij haar oom Archibald Craven op zijn afgelegen landgoed te wonen. Daar ontmoet ze tevens haar zieke neefje, die opgesloten zit in een vleugel van het huis. De twee weten elkaar uit hun isolement te halen nadat ze een geheime tuin ontdekken. Een magische plek die hun levens voorgoed zal veranderen.

De film heeft rollen voor Dixie Egerickx als Mary Lennox, Colin Firth als Archibald Craven en Julie Walters (Paddington 1 & 2) als Mrs Medlock. Daarnaast zijn er rollen voor Amir Wilson, Isis Davis en Edan Hayhurst.

De film wordt geregisseerd door Marc Munden (Utopia, The Mark of Cain, The Devil’s Whore). Hij staat vooral bekend om zijn werk op tv. The Secret Garden werd geadapteerd door scenarist Jack Thorne (Shameless).

David Heyman (Harry Potter, Gravity) en Rose Alison (Boy in the Striped Pyjamas, Testament of Youth) zullen produceren. Vanaf 2020 in de bioscoop.