Trailer en poster voor Uncle Frank

Amazon Prime heeft de trailer en poster vrijgegeven voor Uncle Frank, een nieuwe roadmovie van schrijver-regisseur Alan Ball. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Uncle Frank

Uncle Frank

In 1973 verlaat tiener Beth Bledsoe (Sophia Lillis) haar geboorteplaats in het zuiden van Noord-Amerika om te studeren aan de New York University, waar haar geliefde oom Frank (Paul Bettany) een gerespecteerde literatuurprofessor is. Ze ontdekt al snel dat Frank homo is en samenwoont met zijn oude partner Walid “Wally” Nadeem (Peter Macdissi) – iets dat hij jarenlang geheim heeft gehouden. Na de plotselinge dood van Frank’s vader – Beth’s grootvader – wordt Frank gedwongen om met tegenzin naar huis terug te keren voor de begrafenis met Beth op sleeptouw, en eindelijk geconfronteerd te worden met een lang begraven trauma waar hij zijn hele leven voor heeft gevlucht.

De oprechte en hilarische roadmovie van schrijver-regisseur Alan Ball reist van de bohemien scene van post-Stonewall New York City naar het platteland van South Carolina. We volgen Franks pijnlijke reis van een dieptepunt naar acceptatie en vergeving en, uiteindelijk, re-integratie in zijn familie en in het leven.

Andere rollen zijn er voor Stephen Root, Margo Martindale, Steve Zahn, Judy Greer en Lois Smith.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter