Trailer en posters voor Netflix animatieserie Pacific Rim: The Black

Netflix heeft de nieuwe trailer en posters uitgebracht voor de aankomende animatieserie Pacific Rim: The Black. Het volgende hoofdstuk in de franchise zal op 4 maart op de streamer verschijnen. Je kunt de Pacific Rim: The Black trailer en posters nu hieronder bekijken!

Pacific Rim The Black

Pacific Rim The Black trailer Pacific Rim The Black trailer

Pacific Rim The Black trailer

Lang geleden versloeg de mensheid de Kaiju. Nu evacueren ze Australië. Sluit je aan bij een paar broers en zussen en hun gehavende, lang verlaten Jaegar terwijl ze vechten over een continent  op zoek naar hun ouders.

Craig Kyle (Thor: Ragnarok) en Greg Johnson (X-Men: Evolution) zullen optreden als showrunners voor de productie van Legendary Entertainment.

De originele Pacific Rim film, geregisseerd en mede geschreven door Guillermo del Toro, debuteerde in 2013. De hoofdrollen werden gespeeld door Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Ron Perlman en Charlie Day. De film, ook geschreven door Travis Beacham, volgde een oorlog tussen de mensheid en monsterlijke zeedieren waar een voormalige piloot en een stagiair worden gekoppeld om een ​​schijnbaar verouderd speciaal wapen te besturen in een wanhopige poging om de wereld te redden van de apocalyps. De film werd opgevolgd door Pacific Rim: Uprising in 2018 van Steven S. DeKnight, met in de hoofdrol John Boyega, Scott Eastwood en Cailee Spaeny.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter