Trailer en premièredatum voor The Alienist: The Angel of Darkness

TNT heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Alienist: Angel of Darkness, het tweede seizoen van The Alienist. Deze kun je hieronder bekijken. We zien de terugkeer van Daniel Brühl, Luke Evans en Dakota Fanning in hun respectievelijke rollen. Het nieuwe seizoen gaat in première op zondag 26 juli.

The Alienist The Angel of Darkness

Een moordmysterie rond de eeuwwisseling dat zowel de rijke elite van New York als de worstelende onderbuik van de “Gilded Age” van de stad doorkruist. Seizoen 1 van The Alienist gaat over Dr. Laszlo Kreizler (Brühl), een briljante en obsessieve ‘alienist’ in het controversiële nieuwe veld van het behandelen van mentale pathologieën. In de eerste serie was Kreizler meedogenloos in zijn zoektocht naar een nooit eerder geziene ritualistische moordenaar die jonge jongens vermoordde. Hij kreeg gezelschap van illustrator van de krant John Moore (Evans) en Sara Howard (Fanning), een ambitieuze secretaresse die vastbesloten was om de eerste vrouwelijke politie-detective van de stad te worden.

Het tweede seizoen bevat ook terugkerende rollen voor Douglas Smith en Matthew Shear als tweelingbroers Marcus en Lucius Isaacson, Robert Way Wisdom als Cyris en Ted Levine als voormalig NYPD-politiecommissaris Thomas Byrnes.

Sarah Aubrey, executive vice president bij TNT, vertelde:

“We could not be prouder of The Alienist’s outstanding, award-worthy performance and all of the work the incredible actors and crew put in to bring that story and time period to life. Our audience fell in love with these multi-dimensional, timeless characters and the journey of their struggles living in complicated times. With this new story in TNT’s Suspense Collection, we will further immerse viewers into their world as they are confronted with a new enemy.”

The Angel of Darkness is een co-productie van Paramount Television en Turner’s Studio T met Eric Roth, Steve Golin van Anonymous Content en Rosalie Swedlin en Cary Joji Fukunaga als uitvoerend producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter