Trailer Escape Plan: The Extractors met Stallone, Bautista & 50 Cent

Lionsgate heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven voor Escape Plan: The Extractors, de derde film in de actieserie. Sylvester Stallone keert terug als Ray Breslin in de film, welke in juli zal verschijnen op DVD en Blu-ray.

De film heeft tevens rollen voor Dave Bautista en Curtis “50 Cent” Jackson. Het keiharde trio werkt samen om de vriendin van Breslin (Jaime King) en de dochter van een tech-mogul te redden uit een ondoordringbare Letse gevangenis. Het derde deel in de franchise is afkomstig van Emmy-genomineerde schrijver-regisseur John Herzfeld (Don King: Only in America) en co-schrijver Miles Chapman.

In The Extractors raakt de dochter van een machtige zakenman uit Hongkong vermist in wat lijkt een routine losgeld affaire. Als Breslin en zijn team verder onderzoek plegen ontdekken ze dat de schuldige de gestoorde zoon is van één van hun voormalige vijanden. Hij blijkt tevens de geliefde van Breslin gekidnapt te hebben en houdt haar vast in de enorme gevangenis genaamd Devil’s Station.