Trailer HBO-serie Landscapers met Olivia Colman

HBO heeft de officiële trailer vrijgegeven van de serie Landscapers, het aanstaande waargebeurde misdaaddrama met in de hoofdrollen Olivia Colman en David Thewlis als Susan en Christopher Edwards, de daders achter de echte moord op Patricia en William Wycherley. De vierdelige miniserie staat gepland voor maandag 6 december.

De video kun je hieronder bekijken en begint met de ontdekking van twee lijken in de achtertuin van een huis in Nottingham. De officieren die belast zijn met het onderzoek nodigen Susan en Christopher uit voor afzonderlijke ondervragingen, aangezien zij de hoofdverdachten van de zaak waren. Het laat zien hoe hun relatie op de proef zal worden gesteld als de onderzoekers ondervragingstactieken gebruikten om ze te verwarren en tegen elkaar op te zetten.

Landscapers serie

Landscapers serie

Geïnspireerd door echte gebeurtenissen, vertelt de serie een uniek liefdesverhaal over Chris en Susan Edwards, een ogenschijnlijk gewoon Brits stel dat het middelpunt wordt van een buitengewoon onderzoek wanneer twee lijken worden ontdekt in de achtertuin van een huis in Nottingham.

In de serie zijn ook de hoofdrollen voor Kate O’ Flynn (Bridget Jones’s Baby), Dipo Ola (We Hunt Together), Samuel Anderson (The History Boys), David Hayman (The Boy in the Striped Pyjamas), Felicity Montagu (I’m Alan Partridge), en Daniel Rigby (Eric en Ernie, Flowers).

Landscapers is gemaakt en geschreven door Colman’s echtgenoot Ed Sinclair, die ook zal dienen als uitvoerend producent naast Colman via hun South of the River Pictures. Het is gebaseerd op uitgebreid onderzoek, urenlange interviews en directe toegang tot de beschuldigden, die altijd hebben geprotesteerd tegen hun onschuld van moord.

Landscapers is een productie van Sister, South of River Pictures, HBO en Sky Studios. Het is uitvoerend geproduceerd door Will Sharpe en Jane Featherstone & Chris Fry voor SISTER, met Sharpe ook als regisseur. Het wordt geproduceerd door Katie Carpenter.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter