Trailer Ideal Home met Paul Rudd en Steve Coogan

Bekijk hieronder de eerste trailer voor Ideal Home. Het komische drama gaat over een paar maanden in Australië en Nieuw-Zeeland in première. We zien in de hoofdrollen Paul Rudd en Steve Coogan als een homostel.

De beroemde chef-kok Erasmus en zijn partner Paul leiden samen een vrolijk en zelfingenomen leven. Hun volmaakte bestaan komt ondersteboven te staan wanneer de heren tijdens een feestje te horen krijgen dat Erasmus een kleinzoon heeft. Het jongetje kan echter geen kant op, omdat zijn pa in de gevangenis zit. De mannen besluiten de jongen in huis te nemen, ondanks dat ze geen verstand hebben van kinderen.

Ideal Home is geschreven en geregisseerd door Andrew Fleming. Eerder was hij verantwoordelijk voor The Craft en de remake van The In-Laws. De dramedy van productiebedrijven Remstar Studios, Baby Cow Films en Lucky Monkey Pictures bezit op dit ogenblik enkel een releasedatum voor Australië en Nieuw-Zeeland. Eerder dit jaar ging de film in première tijdens het Mardi Gras Filmfestival.