Trailer Our Kind of Traitor met Ewan McGregor en Naomie Harris

Bekijk hieronder de nieuwe trailer voor de film Our Kind of Traitor, een film van regisseur Susanna White. In Our Kind of Traitor gaat een jong Brits koppel op vakantie naar Marrakesh. Daar ontmoeten ze een charismatische Russische miljonair die zijn eigen schiereiland bezit. De miljonair denkt dat Perry een Britse spion is en roept zijn hulp in om te ontsnappen uit zijn Russische criminele broederschap. Dit is voor de twee geliefden het begin van een moeizame reis die hen van Parijs naar een safe house in Zwitserland brengt.

Our Kind of Traitor

Our Kind of Traitor

De boekverfilming van Our Kind Of Traitor vertelt het spannende verhaal van een burger die verstrikt raakt in een spionnenspel. Academicus Perry Macepearce (Ewan McGregor) en zijn vriendin Gail (Naomie Harris) worden op vakantie in Antigua benaderd door een Russische miljonair. Perry moet informatie overhandigen aan MI6 en vanaf dat moment raakt de eenvoudige professor verzeild in het spionnengeweld met aan de ene kant een grote operatie van de Russische maffia en aan de andere de Britse geheime dienst die de operatie wil stoppen. In een zenuwslopende jacht, moeten Perry en Gail zichzelf zien te redden.

Our Kind of Traitor is een verfilming van het gelijknamige boek van schrijver John le Carré. De regie is in handen van Susanna White op basis van een scenario door Hossein Amini.

Hoofdrollen in de film zijn er voor Ewan McGregor, Naomie Harris, Stellan Skarsgård, Damian Lewis en Alicia von Rittberg.

De film draait vanaf 2 juni in de Nederlandse bioscoopzalen.