Trailer laatste seizoen van Netflix-serie Las Chicas Del Cable (Cable Girls)

Binnenkort kunnen fans genieten van het vijfde en laatste seizoen van Las Chicas Del Cable (Cable Girls). Hierin zijn opnieuw de avonturen van Lidia (Blanca Suárez), Marga (Nadia de Santiago), Carlota (Ana Fernández) en Óscar (Ana Polvorosa) te zien. Bekijk hieronder de trailer.

Madrid, 1928. De nationale telefoonmaatschappij opent haar hoofdkantoor in het centrum van de stad en honderden meisjes staan in de rij om een baan te krijgen als telefoonoperator. De telefoonmaatschappij is op dat moment de enige plek dat de vooruitgang en moderniteit voor vrouwen vertegenwoordigt. Vier meisjes, met verschillende achtergronden, beginnen er te werken als operator. Vanaf de eerste dag worden jaloezie, afgunst en verraad vermengd met de honger naar succes, vriendschap en liefde.

Hoofdrollen worden gespeeld door Maggie Civantos, Nadia de Santiago, Ana María Polvorosa, Ana Fernández García en Blanca Suárez.

Las Chicas Del Cable (Cable Girls) is een Spaanse televisieserie, die geproduceerd werd door Netflix. De serie is bedacht door Ramón Campos en Gema R. Neira.

Het vijfde seizoen zal in twee delen worden geknipt. Alle afleveringen zullen in 2020 verschijnen. Het eerste deel van het laatste seizoen van Las Chicas Del Cable (Cable Girls) is vanaf 14 februari te zien bij Netflix. Een exacte releasedatum voor het tweede deel is nog niet bekend.