Trailer London Fields met Amber Heard

Bekijk hieronder de eerste trailer van de film London Fields. Het heeft even geduurd, maar nadat er in september een regeling werd getroffen na een slepend conflict tussen actrice Amber Heard en regisseur Mathew Cullen verschijnt de film dan toch.

London Fields

De helderziende femme fatale Nicola Six leeft met een voorgevoel dat ze binnen afzienbare tijd om het leven zal komen door moord. Ze begint een ingewikkelde liefdesrelatie met drie verschillende mannen: Samson Young, een mislukte romanschrijver die op zoek is naar inspiratie, Keith Talent, een charmante rokkenjager die op de vlucht is voor een stel woekeraars, en Guy Clinch, een verfijnde, aristocratische zakenman. Terwijl ze zich richt op elk van hun verlangens, vermoedt ze dat één van hen haar moordenaar is.

De noir-thriller London Fields is gebaseerd op het boek uit 1989 van Martin Amis en geregisseerd door Mathew Cullen. De hoofdrollen worden gespeeld door Amber HeardBilly Bob ThorntonTheo JamesJim SturgessJohnny DeppCara Delevingne en Jaimie Alexander.

Eind deze maand verschijnt London Fields in de Amerikaanse bioscoop. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend.