Trailer Martin Scorsese’s The Wolf of Wall Street

Paramount Pictures debuteerde de trailer voor Martin Scorsese‘s The Wolf of Wall Street, met in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Jon Favreau, Kyle Chandler, Rob Reiner, Jean Dujardin, Pj Byrne en Kenneth Choi. Bekijk de trailer hieronder.

De film is gebaseerd op de autobiografie van Jordan Belfort, de party-hard ‘boiler room’ aandelenhandelaar die zijn investeerders voor 200 miljoen USD wist op te lichten en in 1998 veroordeeld werd voor aandelenfraude.

Eind jaren ’80. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) is een aan drugs, drank en seks verslaafde effectenmakelaar, die door fraude multimiljonair wordt. De voormalige meubelhandelaar Donnie Azoff (Jonah Hill) is hierbij zijn zakenpartner. Samen smijten ze enorme sommen geld over de balk met hun excessieve levensstijl vol drugs en feesten. Belfort ziet zijn carrière ten onder gaan door aanklachten wegens fraude, waarbij corruptie op Wall Street en invloed van de maffia de grootste rol spelen.

Het scenario voor de film is geschreven door Terence Winter. The Wolf of Wall Street draait vanaf 15 november in de bioscoop.