Trailer Me Before You met Emilia Clarke

Bekijk hieronder de trailer voor Warner Bros. Pictures‘ Me Before You, een romantisch drama van regisseuse Thea Sharrock. De hoofdrollen zijn voor Game of Thrones-ster Emilia Clarke en Sam Claflin.

Me Before You met Emilia Clarke en Sam Claflin

Vaak vind je de liefde waar je haar niet verwacht… Louisa ‘Lou’ Clark (Clarke) woont in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Zonder duidelijke richting in haar leven, hopt de eigenzinnige 26 jarige van baan naar baan. Haar vrolijke voorkomen wordt op de proef gesteld wanneer ze weer eens switched van baan. Ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van Will Traynor (Claflin), een welgestelde jonge bankier wiens leven na een ongeluk compleet is veranderd. Hij was een echte avonturier, maar zijn handicap heeft hem cynisch gemaakt en zijn levenslust is verdwenen. Lou is vastberaden hem ervan te overtuigen dat het leven zeker nog zin heeft. Samen brengen ze veel tijd door en langzaamaan merken ze dat zowel hun leven als hart een richting heeft gekozen, waarvan ze beiden niet wisten dat deze bestond.

Andere rollen zijn er voor Jenna Coleman, Charles Dance, Matthew Lewis, Janet McTeer, Vanessa Kirby, Joanna Lumley en Steve Peacocke.

Me Before You is gebaseerd op het succesvolle boek ‘Voor Jou’ van Jojo Moyes. De film wordt geregisseerd door Thea Sharrock en ze maakt daarmee haar regiedebuut.

De film draait vanaf 16 juni 2016 in de Nederlandse bioscopen.