Trailer voor Nederlandse drama serie Commando’s

Er is een trailer verschenen voor de aankomende Nederlandse serie Commando’s, welke binnenkort via NPO 3 te bekijken zal zijn. Uiteraard kun je deze hieronder bekijken.

Het verhaal achter Commando’s draait om John de Koning, een oud-commando die vanwege een mislukte missie in Nigeria een trauma opgelopen heeft. Vervolgens wordt hij geconfronteerd met een moordenaar, welke probeert om zijn voormalige collega’s te elimineren. John gaat de strijd met hem aan, maar dreigt hierin zijn maten, gezin en ook zichzelf te verliezen.

In Commando’s wordt oud-commando John de Koning (Werner Kolf), die getraumatiseerd is door een mislukte missie in Nigeria, geconfronteerd met een moordenaar die zijn voormalige strijdmakkers probeert te elimineren. Hij gaat het gevecht aan, maar belandt in een oorlog waarin hij zijn maten, zijn gezin en zichzelf dreigt te verliezen.

De serie Commando’s zal vanaf 30 augustus wekelijks op NPO 3 worden uitgezonden. Tevens is zullen de afleveringen te bekijken zijn via NPO Start. De opnames van de serie vonden plaats in Nederland, België en Zuid-Afrika. De regie van de tiendelige thrillerserie is in handen Iván López Núñez en Hanro Smitsman.

Er zullen rollen zijn voor Werner Kolf, Reinout Bussemaker, Egbert Jan Weeber en Bilal Wahib. Deze laatste was ook in de serie Mocro Maffia te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter