Trailer Nederlandse musicalfilm De Zevende Hemel

WW Entertainment Nederland heeft de trailer vrijgegeven voor de Nederlandse musical film De Zevende Hemel. Bekijk de trailer hieronder. De Zevende Hemel is een muzikale ode aan liefde en familie van topregisseur Job Gosschalk met liedjes van o.a. Nick & Simon, Boudewijn de Groot en Doe Maar.

De Zevende Hemel film

De Zevende Hemel film

In De Zevende Hemel ontdekt Maria Rossi (Henriëtte Tol) dat ze doodziek is. Ze wil dan nog maar één ding haar man Max (Huub Stapel) en haar kinderen en hun partners voor een laatste keer harmonieus om haar heen hebben. Echter staan oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant haar laatste wens in de weg.

De Zevende Hemel heeft een grote ensemble cast, die bestaat uit Henriëtte Tol, Huub Stapel, Jan Kooijman, Thomas Acda, Halina Reijn, Noortje Herlaar, Tjitske Reidinga, Ruben van der Meer, Huub van der Lubbe, Guy Clemens, Roel Dirven, Daniel Cornelissen en Roosmarijn Luyten.

De regie is in handen van Job Gosschalk op basis van een scenario door Job Gosschalk, Tijs van Marle en Elle van Rijn. De film wordt gekenmerkt door het gebruik van verschillende Nederlandstalige liedjes, die vertolkt worden door de cast.

De film De Zevende Hemel draait vanaf 24 november in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter