Trailer van Netflix film Sweet Girl met Jason Momoa en Isabela Merced

Family fights as one! Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Sweet Girl met Jason Momoa en Isabela Merced. Bekijk de trailer hieronder. Sweet Girl is vanaf 20 augustus 2021 te zien op Netflix.

Sweet Girl Netflix

Sweet Girl op Netflix

De vrouw van de toegewijde familieman Ray Cooper (Jason Momoa) sterft aan kanker vlak nadat een farmaceutisch bedrijf een mogelijk levensreddend medicijn van de markt haalt. Na het verlies van zijn vrouw (Adria Arjona) is Ray vastbesloten om gerechtigheid te krijgen. Wanneer zijn zoektocht naar de waarheid leidt tot een dodelijke encounter die hem en zijn dochter Rachel (Isabela Merced) in gevaar brengt, verandert zijn missie in een queeste naar wraak om de enige familie die hij nog heeft te beschermen.

Sweet Girl wordt geregisseerd door Brian Andrew Mendoza op basis van een scenario door Gregg Hurwitz en Philip Eisner.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jason Momoa, Isabela Merced, Justin Bartha, Amy Brenneman, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Lex Scott Davis en Michael Raymond-James.

Sweet Girl is vanaf 20 augustus 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter