Trailer voor Netflix film Thunder Force met Melissa McCarthy & Octavia Spencer

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Thunder Force, aankomende actiekomediefilm van Ben Falcone. De film verschijnt op 9 april 2021. In de video zien we Melissa McCarthy en Octavia Spencer als Lydia en Emily, voormalige beste vrienden die plotseling superkrachten kregen door de magie van de wetenschap. Omdat ze onwaarschijnlijke superhelden worden, moeten ze samenwerken om te voorkomen dat criminelen en superschurken de wereld terroriseren. Bekijk de trailer hieronder!

Thunder Force op Netflix

In een wereld die wordt geterroriseerd door superschurken, heeft een vrouw het proces ontwikkeld om superkrachten te geven aan gewone mensen. Maar als wetenschapper Emily Stanton haar vervreemde beste vriendin per ongeluk ongelooflijke vaardigheden geeft, moeten de twee vrouwen het eerste superheldenteam worden. Nu is het aan Thunder Force om de strijd aan te gaan met de superkrachtige Miscreants en Chicago te redden uit de klauwen van The King.

De film heeft rollen voor Melissa McCarthy (Bridesmaids), Octavia Spencer (Hidden Figures), Bobby Cannavale (Ant-Man), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy Vol. 2), Jason Bateman (Ozark), Melissa Leo (The Fighter) en Tyler Jackson Williams (Brockmire).

Thunder Force is geschreven en geregisseerd door Ben Falcone (The BossLife of the Party), die ook in de film zal verschijnen. Het wordt geproduceerd door Falcone, McCarthy en Marc Platt.

Momenteel staat Thunder Force gepland voor een release in 2021 op Netflix, hoewel er nog geen datum is bevestigd.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter