Trailer Netflix-serie After Life met Ricky Gervais

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor het komisch drama After Life. Bekijk de trailer hieronder. In de serie probeert een schrijver voor een krant probeert de dood van zijn vrouw te verwerken. Hij verandert in een norse man om zo de mensen die hem willen helpen op een afstand te houden.

After Life van Ricky Gervais volgt het verhaal van Tony, die een heerlijk leventje leidt. Als zijn vrouw Lisa plotseling komt te overlijden, verandert Tony echter. Hij besluit om lang genoeg in leven te blijven om de wereld te kunnen straffen door van nu af aan alles te zeggen en doen wat hij maar wil. Hij ziet het als een soort superkracht, het niet om zichzelf of een ander geven, maar het wordt een stuk moeilijker als iedereen probeert die lieve kerel van vroeger te redden.

Naast Gervais zijn er rollen voor Kerry Godliman, Tom Basden, Tony WayPenelope WiltonDavid Bradley, Paul Kaye, Ashley Jensen, David Earl, Joe Wilkinson, Mandeep Dhillon.

After Life is geschreven én geregisseerd door Ricky Gervais. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen en is vanaf 8 maart te zien op Netflix.