Trailer Netflix’s Ozark seizoen 2

Vandaag heeft Netflix de eerste trailer vrijgegeven voor Ozark seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. Het nieuwe seizoen zal vanaf 31 augustus 2018 te zien zal zijn op de streaming service.

Ozark seizoen 2

In het langverwachte tweede seizoen volgen we Marty Bryde en zijn familie terwijl ze door de duistere wateren van het leven navigeren binnen een gevaarlijk drugskartel. Met Del Out stuurt het misdaadsyndicaat hun meedogenloze advocaat Helen Pierce naar de stad om de boel op te schudden, net nu de Byrdes eindelijk zijn gesetteld. Marty en Wendy worstelen om hun gezin in balans te houden te midden van de toenemende gevaren van hun partnerschappen met de machtshongerige Snells, het kartel en de nieuwe plaatsvervanger Ruth Langmore, wiens vader Cade uit de gevangenis is vrijgelaten. De inzet is nog hoger dan voorheen en de Byrdes beseffen al snel dat ze all-in moeten gaan voordat ze eruit kunnen.

Vorig seizoen maakten we kennis met Marty Byrde en zijn vrouw Wendy. Marty is een financieel adviseur in Chicago die stilletjes geld heeft witgewassen voor een drugskoning. Hij moet vervolgens snel vluchten met zijn familie en de operatie verplaatsen naar The Ozarks, nadat zijn partner is betrapt bij het bedriegen van het bedrijf. Daar botst hij met zowel een lokale drugsdealer en een clan van schurken die geleid worden door hun negentienjarige nichtje en zijn geld willen. Tegelijkertijd moet Marty de vasthoudend FBI-agent ontwijken.

Ozark heeft hoofdrollen voor Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner en nieuwkomer Janet McTeer.

Ozark seizoen 2 is vanaf 31 augustus 2018 te zien op de streaming service.