Trailer Netflix’s The Good Cop met Tony Danza & Josh Groban

Netflix heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende komedie The Good Cop! De serie heeft hoofdrollen voor Tony Danza (Don Jon) en Josh Groban (Crazy, Stupid, Love). Ze spelen vader en zoon, die gedwongen worden om samen te werken en zaken op te lossen. Bekijk hieronder de trailer, samen met de gloednieuwe poster voor de serie!

The Good Cop

In The Good Cop speelt Tony Danza de rol van Tony Sr. (Big Tony), een sympathieke maar niet bepaald eervolle, voormalige NYPD-officier die nooit de regels heeft gevolgd. Hij woont samen met zijn zoon Tony Jr. (TJ), Josh Groban, een briljante, rechtlijnige NYPD-detective die er alles aan doet om altijd de regels te volgen bij het oplossen van de moeilijkste zaken in Brooklyn. Dit “vreemde koppel” wordt onofficieel partners en Tony Sr. biedt zijn overdreven voorzichtige zoon botte, street-wise adviezen.

Andere castleden zijn Monica Barbaro (Chicago Justice), Isiah Whitlock Jr. (Pete’s Dragon) en Bill Kottkamp (Fist Fight).

Andy Breckman, de maker van Monk, fungeert als showrunner en uitvoerend producent van The Good Cop, met Randy Zisk (Bones, Monk) en Howard Klein (The Office, The Mindy Project) als uitvoerend producenten.

De reeks van 10 afleveringen gaat in première op Netflix op 21 september 2018.