Trailer Netflix’s The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society, een nieuwe film gebaseerd op de roman van Mary Ann Shaffer en Annie Barrows. Bekijk deze hieronder. In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog besluit de vrijgevochten journaliste Juliet Ashton (Lily James) een boek te schrijven over de Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society, een boekenclub die tijdens de oorlog werd opgericht op het Kanaaleiland Guernsey. De band die Juliet krijgt met de leden van de excentrieke club verandert haar leven.

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Het verhaal volgt een journaliste, Juliet Ashton genaamd. In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog besluit Juliet te schrijven over een boekenclub die op het Kanaaleiland Guernsey is gevormd gedurende de oorlog. Bij aankomst op het eiland komt ze in contact met een lokale boer, Dawsey genaamd, en al snel krijgt ze een speciale band met de inwoners van het eiland.

De film is geregisseerd door Mike Newell (Four Weddings and a Funeral, Harry Potter and the Goblet of Fire). Hoofdrollen zijn er voor Lily James (Downton Abbey, Cinderella), Michiel Huisman (The Age of Adaline), Glen Powell (Set It Up, Everybody Wants Some), Matthew Goode (The Imitation Game, Downton Abbey), Jessica Brown Findlay (Victor Frankenstein, Downton Abbey), Katherine Parkison (The IT Crowd, The Boat That Rocked), Tom Courtenay (45 Years, Doctor Zhivago) en Penelope Wilton (The BFG, The Best Exotic Marigold Hotel).

De film is geschreven door Thomas Bezucha en Don Roos. Vanaf 10 augustus 2018 is de film beschikbaar op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter