Trailer voor film All Nighter met J.K. Simmons

Bekijk hieronder de trailer en poster van Gavin Wiesen‘s film All Nighter. Voorheen heette de film The Runaround. In de hoofdrollen zien we J.K. Simmons, Emile Hirsch en Analeigh Tipton. Tijdens een tussenstop in Los Angeles wil een werkverslaafde vader (J.K. Simmons) zijn dochter bezoeken. Hij ontdekt echter dat ze verdwenen is. Samen met haar onhandige ex-vriendje (Emile Hirsch) probeert hij haar in een tijdsbestek van één nacht te vinden.

All Nighter film

All Nighter trailer

Simmons speelt Mr. Gallo, een wereldreizende workaholic die als tussenstop langs zijn dochter Ginnie in Los Angeles besluit te gaan. Hij ontdekt dat ze verdwenen is en zoekt haar onnozele ex-vriend Martin op voor antwoorden. Martin is nog steeds niet over hun breuk heen en helpt Mr. Gallo met zoeken. Hoewel de zoektocht niet op rolletjes gaat, zetten ze door. Al kost het hen de hele nacht.

De hoofdrollen worden gespeeld door J.K. Simmons, Emile HirschAnaleigh Tipton, Kristen Schaal, Jon Daly, Taran Killam, Hunter Parrish, Meta Golding, Lio Tipton, Shannon Woodward, Jon Bass, Stephanie Allynne, Rebecca Drysdale, Xosha Roquemore, Milana Vayntrub.

De film is geregisseerd Gavin Wiesen door op basis van een scenario door Seth W. Owen.

De film All Nighter zal medio maart gelimiteerd te zien zijn in de Amerikaanse bioscoop. Rond die periode zal de film ook via VOD te zien zijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter