Trailer Onze Jongens met Jim Bakkum

Onze JongensNa Verliefd op Ibiza (2013), Toscaanse bruiloft (2014) en Rokjesdag (2016) komt regisseur Johan Nijenhuis dit jaar met een Nederlandse versie van Magic Mike, namelijk Onze Jongens. Hieronder kun je de eerste trailer bekijken.

[youtube VUpvi-NfB1g]

Jorrit keert na jaren afwezigheid weer terug in Nederland. Zijn ex-vrouw wil hem niet meer zien en zijn achtjarige zoontje is vooral in hem teleurgesteld. Jorrit gaat aan de slag bij zijn vriend Bas die een zwak draaiend bouwbedrijf heeft. Om uit de problemen te komen zien ze samen een gat in de markt: het gespierde lichaam van Jorrit is namelijk een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met een groepje collega’s gooien ze het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. Dit gaat uitstekend en de opdrachten zijn niet aan te slepen, totdat vrienden en familie van de mannen lucht krijgen van de carrière-switch.

Hoofdrollen in de film zijn er voor Jim Bakkum, Martijn Fischer, Sanne Vogel en Barbara Sloesen. Vanaf 29 december in de Nederlandse bioscoopzalen.