Trailer Peacock serie Departure met Archie Panjabi & Christopher Plummer

Peacock heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aanstaande première van hun nieuwe mysterieuze dramaserie getiteld Departure, met in de hoofdrol Emmy-winnaar Archie Panjabi (The Good Wife) terwijl haar personage het onderzoek leidt naar de plotselinge verdwijning van een passagiersvliegtuig boven de Atlantische Oceaan. De serie gaat 17 september in première. Bekijk de trailer alvast hieronder.

Peacock serie Departure

Departure is een samenzwering serie die het mysterie van Flight 716 volgt – een passagiersvliegtuig dat boven de Atlantische Oceaan verdwijnt. Na de mysterieuze crash wordt onlangs weduwe en briljante luchtvaartonderzoeker Kendra Malley (Archie Panjabi) gevraagd om het te onderzoeken samen met haar voormalige baas en mentor Howard Lawson (Christopher Plummer). Terwijl de hele wereld kijkt, racen Kendra en haar team om het vermiste vliegtuig te lokaliseren en mogelijke overlevenden op te sporen. Ze moeten vechten tegen een groot aantal verdachten en motieven, van zelfmoord en terrorisme, tot politiek gemotiveerde moord en systeemfalen om te bepalen wat er echt met Flight 716 is gebeurd – en om te voorkomen dat het weer gebeurt.

De serie heeft rollen voor Archie Panjabi (The Good Wife), Christopher Plummer (Knives Out), Kris Holden-Reid (Umbrella Academy), Rebecca Liddiard (Run This Town), Tamara Duarte (Longmire), Mark Rendall (Versailles), Peter Mensah (Midnight, Texas) en Sasha Roiz (Suits).

Departure is gemaakt door Vince Shiao, die samen met Malcolm MacRury, John Krizanc, Ellen Vanstone en Stephanie Tracey het script schreef. De serie wordt geproduceerd door Panjabi, MacRury, Patrick Cassavetti, Carlo Dusi, Scott Garvie, D. Matt Geller, Diane Hendricks, Christina Jennings, Karine Martin, Chris Philip, T.J. Scott, Ben Silverman, Bo Stehmeier, Jeff Stentz en David A. Stern met Julie Lacey en Tina Grewal als producers.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter