Trailer & poster First Reformed met Ethan Hawke

A24 heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor Paul Schrader’s aankomende thriller First Reformed. Deze kun je hieronder bekijken. De film debuteerde wereldwijd tijdens het Venice Film Festival, waarna deze ook te zien was in Telluride en Toronto. First Reformed draait vanaf 18 mei 2018 in de Amerikaanse bioscoop.

First Reformed

Dominee Ernst Toller (Ethan Hawke) is een solitaire parochiepastor van middelbare leeftijd in een kleine Nederlandse hervormingskerk in het noorden van New York aan de vooravond van diens 250-jarig jubileum. Eens een stop op de Underground Railroad, is de kerk nu een toeristische attractie die zich richt op een slinkende gemeente, overschaduwd door de nabijgelegen hoofdkerk, Abundant Life, met zijn ultramoderne faciliteiten en een 5000-koppige volgers. Wanneer een zwangere parochiaan (Amanda Seyfried) Toller vraagt ​​om haar echtgenoot, een radicale milieudeskundige, te begeleiden, komt de predikant terecht in zijn eigen gekwelde verleden en even wanhopige toekomst, totdat hij verlossing vindt in een daad van groots geweld. Van schrijver-regisseur Paul Schrader (Taxi Driver, American Gigolo, Affliction) komt een aangrijpende thriller over een geloofscrisis die tegelijk persoonlijk, politiek en planetair is.

De hoofdrollen worden vertolkt door Ethan HawkeAmanda Seyfried, Cedric the Entertainer,  Michael Gaston, Van Hansis. De producenten zijn Christine Vachon, David Hinojosa, Frank Murray, Jack Binder, Greg Clark, Victoria Hill, Gary Hamilton en Deepak Sikka.