Trailer en poster Last Looks met Mel Gibson en Charlie Hunnman

RLJE Films heeft een poster en trailer vrijgegeven voor Last Looks, een ‘whodunit’ misdaadthriller met hoofdrollen voor Mel Gibson en Charlie Hunman. Bekijk ze hieronder.

Poster Last Looks met Mel Gibson (1)

Trailer en poster Last Looks

Charlie Waldo is een onteerde en voormalige LAPD-agent die reeds drie jaar een teruggetrokken en simpel leven leidt diep in de bossen. Alastair Pinch (Mel Gibson) is een excentrieke acteur die zijn dagen dronken doorbrengt op de set van zijn tv-show. Wanneer de vrouw van Pinch dood wordt aangetroffen, is hij de hoofdverdachte en is Waldo ervan overtuigd dat hij uit zijn pensioen moet komen om te onderzoeken wat er is gebeurd. In de zaak wordt Waldo geconfronteerd met gangsters, Hollywood-managers en kleuterleidsters, allemaal in hun streven om Pinch’s naam te zuiveren… of om zijn schuld te bevestigen.

Het project stond eerder bekend onder de titel Waldo. De film heeft hoofdrollen voor onder meer Mel GibsonCharlie HunmanMorena Baccarin (Deadpool 2), Lucy Fry (Bright), Dominic Monaghan (The Lord of the Rings), Cliff (How High), Clancy Brown (The Shawshank Redemption), en Rupert Friend (Homeland).

De regisseur is Tim Kirkby (Brockmire). Het script is geschreven door Howard Michael Gould, die de fil baseert op zijn eigen roman dat ook Last Looks heet.

Last Looks zal op 2 februari in première gaan, in bioscopen, digitaal en video on demand. Mark Ward van RLJE Films kwam met de volgende statement:

“We’re delighted to release Last Looks next year. We cannot wait to work with the film’s amazing cast who will take audiences through this unique ‘whodunit’ adventure.”VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter