Trailer & poster voor Endless met Alexandra Shipp & Nicholas Hamilton

Quiver Distribution heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor het aankomende romantische drama Endless, met in de hoofdrol Alexandra Shipp (Love, Simon, X-Men franchise) en Nicholas Hamilton (IT, Captain Fantastic). Je kunt de trailer hieronder bekijken, samen met de volledige poster!

Endless met Alexandra Shipp & Nicholas Hamilton

Endless

Endless volgt de door verliefde middelbare scholieren Riley (Shipp) en Chris (Hamilton). Wanneer ze worden gescheiden door een tragisch auto-ongeluk, geeft Riley zichzelf de schuld van de dood van haar vriend, terwijl Chris in het ongewisse is gestrand. Wonder boven wonder vinden de twee een manier om verbinding te maken. In een liefdesverhaal dat leven en dood overstijgt, worden zowel Riley als Chris gedwongen om de moeilijkste les van allemaal te leren: loslaten.

De film is geschreven door O’Neil Sharma en Andre Case en geregisseerd door Scott Speer. Andere rollen zijn er voor Famke Janssen (X-Men-franchise, Taken-franchise) en DeRon Horton (Dear White People, Roman J. Israel, Esq.). Endless wordt geproduceerd door Gabriela Bacher, Basil Iwanyk, Erica Lee, Kevin Dewalt en Sean Finegan.

De film verschijnt op 14 augustus in Noord Amerikaanse bioscopen en On Demand.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter