Trailer & poster voor Showtime’s On Becoming a God in Central Florida

Showtime heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor hun aankomende dark comedy-serie On Becoming a God in Central Florida, met in de hoofdrol Golden Globe-genomineerde Kirsten Dunst (Fargo). Je kunt de trailer en poster hieronder bekijken!

On Becoming a God in Central Florida

On Becoming A God in Central Florida speelt zich af in 1992 in een kleine stad aan Orlando grenst. De serie volgt Krystal Stubbs (Kirsten Dunst), een medewerker van een waterpark met minimumloon, die liegt en bedriegt in de gelederen van Founders American Merchandise (FAM) – het cultische, vlagzwaaiende, piramidespel dat haar in de eerste plaats kapot heeft gemaakt. Het bedrijf wordt gerund door de machtige Obie Garbeau II (Ted Levine). Vastbesloten om een ​​beter leven voor zichzelf te creëren, duikt Krystal diep in FAM en ontwikkelt een verwarde relatie met FAM’s meest loyale en fanatieke volger Cody (Théodore Pellerin), totdat het bedrijf de naasten begint te treffen, inclusief Ernie (Mel Rodriguez), haar minzame waterpark baas, en zijn FAM-sceptische vrouw Bets (Beth Ditto).

Aanvullende castleden zijn Usman Ally, Julie Benz, Melissa De Sousa, John Earl Jelks, Sharon Lawrence, Josh Fadem, Da’Vine Joy Randolph, Alexander Skarsgård en Mary Steenburgen.

Gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Robert Funke en Matt Lutsky en geproduceerd door Sony’s TriStar Television.

De reeks van 10 afleveringen gaat in première op 25 augustus.