Trailer & poster voor Terrence Malick’s A Hidden Life

Fox Searchlight heeft de officiële trailer vrijgegeven voor A Hidden Life van de Oscar genomineerde schrijver en regisseur Terrence Malick (The Tree of Life, The Thin Red Line, Days of Heaven). Je kunt de trailer en poster hieronder bekijken.

A Hidden Life

A Hidden Life heeft hoofdrollen voor August Diehl (Inglourious Basterds) als Oostenrijker Franz Jägerstätter, een toegewijde echtgenoot en vader die weigert te vechten voor de nazi’s in de Tweede Wereldoorlog, zelfs terwijl de mogelijkheid tot executie hem boven het hoofd hangt. Fox Searchlight zal de film op de markt brengen en verspreiden, die gebaseerd is op echte gebeurtenissen.

A Hidden Life heeft ook rollen voor Valerie Pachner, Maria Simon, Bruno Ganz, Karin Neuhäuser, Tobias Moretti, Matthias Schoenaerts en Ulrich Matthes. De film is een Elizabeth Bay-productie in samenwerking met Aceway en Studio Babelsberg en wordt geproduceerd door Grant Hill, p.g.a., Dario Bergesio, Josh Jeter en Elisabeth Bentley, met Marcus Loges en Adam Morgan als uitvoerende producenten.

De film verschijnt in december in de bioscoop.