Trailer & poster voor The Wolf of Snow Hollow

Orion Classics heeft de eerste officiële trailer en poster onthuld voor de aankomende horrorfilm The Wolf of Snow Hollow met in de hoofdrol de Academy Award-genomineerde Robert Forster (El Camino: A Breaking Bad Movie) in zijn laatste hoofdrol. De trailer en poster zijn hieronder te bekijken!

The Wolf of Snow Hollow

The Wolf of Snow Hollow

De film, geschreven en geregisseerd door Jim Cummings, volgt een sheriff uit een kleine stad die worstelt met een mislukt huwelijk, een rebelse dochter en een ongemotiveerde afdeling, terwijl hij de taak heeft een reeks brute moorden op te lossen. Terwijl hij wordt verteerd door de jacht op de moordenaar, probeert hij zichzelf eraan te herinneren dat er niet zoiets bestaat als weerwolven.

Naast Forster bestaat de cast van de film uit Riki Lindhome (Knives Out, Under the Silver Lake), Jimmy Tatro (American Vandal, The King of Staten Island) en Chloe East (Kevin (Probably) Saves the World, Next Level).

De trailer van de film bevat een nieuw nummer genaamd “Little Red Riding Hood” van de soundtrack voor de film, gearrangeerd door Ben Lovett met vocalen van Valen. De film is gescoord door Ben Lovett (componist voor The Ritual, The Night House en The Wind). De soundtrack wordt uitgebracht door Lakeshore Records.

The Wolf of Snow Hollow zal op 9 oktober in geselecteerde theaters, digitale platforms en video-on-demand verschijnen, net op tijd voor het Halloween-seizoen!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter