Trailer & poster voor Waiting for the Barbarians

Samuel Goldwyn Films heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor Waiting for the Barbarians, met in de hoofdrol Academy Award-winnaar Mark Rylance (Bridge of Spies, Wolf Hall, Dunkirk), Oscar-genomineerde Johnny Depp (Sweeney Todd, Finding Neverland, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) en Robert Pattinson (The Batman, Tenet, The Lighthouse). Bekijk de trailer en poster hieronder. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Nobelprijs winnende auteur J.M.Coetzee.

Waiting for the Barbarians

De magistraat (Mark Rylance) van een geïsoleerde nederzetting aan de grens van een naamloos rijk verheugt zich op een gemakkelijke pensioen tot de komst van kolonel Joll (Johnny Depp), wiens taak het is om te rapporteren over de activiteiten van de ‘barbaren’ en over de veiligheidssituatie aan de grens. Joll voert een reeks meedogenloze ondervragingen uit, waardoor de magistraat zijn loyaliteit aan het rijk in twijfel trekt.

In de film zijn er ook rollen voor Greta Scacchi, David Dencik, Sam Reid, Harry Melling, Gana Bayarsaikhan en Bill Milner.

Waiting for the Barbarians is geregisseerd door Ciro Guerra (Embrace of the Serpent) naar een scenario van auteur J.M.Coetzee, die het script uit zijn eigen roman heeft aangepast. De film is geproduceerd door Michael Fitzgerald, Olga Segura en Andrea Iervolino van Iervolino Entertainment samen met Monika Bacardi. Het is ook uitvoerend geproduceerd door Sir Martin Franklin, Cristina Gallego, Danielle Maloni, Deborah Dobson Bach en Penelope Glass.

De film ging in wereldpremière op het filmfestival van Venetië in 2019 en zal op 7 augustus op On Demand en digitale platforms worden uitgebracht.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter