Trailer & posters Silicon Valley seizoen 3

Bekijk de nieuwe trailer en poster voor Silicon Valley seizoen 3. Het betreft het derde seizoen van de HBO-serie. De serie volgt de groep jonge mannen die hun IT-plannen tot uitvoering brengen.

Trailer & posters Silicon Valley seizoen 3 qrga9-silicon-valley-s3-poster2-600 Trailer & posters Silicon Valley seizoen 3

 

Richard Hendriks werkt voor het bedrijf van de succesvolle ondernemer Gavin Belson. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan Pied Piper, een muziekprogramma dat gebruik maakt van een verliesvrij compressie-algoritme dat binnen de industrie als revolutionair wordt beschouwd. Zowel Belson als de eigenzinnige Peter Gregory, een steenrijke durfkapitaalverstrekker, is in de verdere ontwikkeling van het compressie-algoritme geïnteresseerd. De introverte Hendriks staat voor een dilemma; kiest hij voor het geld van Belson of de creatieve vrijheid van Gregory?

Hoofdrollen zijn er voor T.J. Miller, Thomas Middleditch, Josh Brener, Zach Woods, Martin Starr en Kumail Nanjiani.

Silicon Valley is een Amerikaanse televisieserie die vanaf 2014 wordt uitgezonden door HBO. De sitcom werd bedacht door Mike Judge, John Altschuler en Dave Krinsky.

Silicon Valley seizoen 3 is vanaf 24 april te volgen op HBO.