Trailer Primal seizoen 2 + Adult Swim/HBO Max release data

Adult Swim heeft een trailer en releasedatum gedeeld van Genndy Tartakovsky‘s fantasie actieserie Primal. Het tweede seizoen zal op 21 juli in première gaan. Bekijk de trailer hieronder.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op HBO Max en bekijk nu je favoriete films en series.

HBO Max

Primal seizoen 2

Nadat het eerste seizoen eindigde in 2020, met een grote cliffhanger, zien we het holbewoner-dino duo Spear en Fang weer terug. In de seizoenfinale zagen we hoe de jonge vrouw Mira werd meegenomen door een galei, van wat leek op een meer geavanceerde beschaving. In deze nieuwe trailer zien we de Neanderthaler Spear het opnemen tegen een heel leger. Met zijn tyrannosaurus maatje Fang vecht hij ook tegen formidabele prehistorische roofdieren.

Seizoen 2 van Primal zal in première gaan op 21 juli op Adult Swim. Eén dag later zullen de eerste afleveringen ook op HBO Max verschijnen. De volgende acht afleveringen zullen daarna wekelijks verschijnen, totdat het seizoen op 1 september eindigt. Daarmee heeft seizoen 2 net als het eerste seizoen 10 afleveringen.

Primal is een productie van Cartoon Network Studios en Williams Street production, met handgetekende animatie van de Franse Studio La Cachette. De bedenker Genndy Tartakovsky is onder andere bekend van de animatieseries Dexter’s Laboratory en Samurai Jack. Vorige maand tekende hij ook een deal met Cartoon Network Studios en Warner Bros. Animation voor meer animatie. In een interview met Entertainment Weekly onthulde hij in ieder geval twee nieuwe projecten waar hij aan werkt.

De 10 afleveringen durende serie Unicorn: Warriors Eternal, wordt totaal anders dan Primal. Het wordt een epische comedy-drama over tiener helden, en zal zich voornamelijk richten op een jonger publiek. De show zal een combinatie gebruiken van 2D animatie op de computer en op papier. Aan de andere kant werkt Tartakovsy ook aan een R-rated 2D animatiefilm genaamd Fixed. Dit zal gaan over een hond die zich bewust is van dat hij de volgende dag gecastreerd wordt, en probeert uit te vogelen wat hij de komende 24 uur nog kan doen. Het is een idee dat Tartakovsky al 12 jaar probeert te pitchen.


Lees onze recensie van Primal of kijk de serie op HBO Max


VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter