Trailer voor The Quiet Ones

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van de film The Quiet Ones van regisseur John Pogue (Quarantine 2: Terminal). The Quiet Ones is losjes gebaseerd op het Philip-experiment, een parapsychologie-experiment uit 1972 in Toronto. Het vertelt het verhaal van een onorthodoxe leraar die nogal dubieuze methodes toepast.

The Quiet Ones

Een onorthodoxe professor maakt gebruik van controversiële methoden, waarbij hij zijn studenten laat deelnemen aan een gevaarlijk experiment om een poltergeist te creëren. Op basis van de theorie dat paranormale activiteit wordt veroorzaakt door negatieve menselijke energie, voert hij een reeks aan testen uit op een jonge patiënt. Wanneer beangstigende gebeurtenissen zich beginnen af te spelen, realiseert de groep zich al snel dat ze een angstaanjagende kracht hebben geactiveerd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jared Harris, Sam Claflin, Olivia Cooke en Erin Richards.

De film is geregisseerd door John Pogue op basis van een scenario door John Pogue, Tom de Ville, Craig Rosenberg, Oren Moverman.

Vanaf 24 april draait The Quiet Ones in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter