Trailer Reprisal met Bruce Willis en Frank Grillo

Lionsgate heeft de eerste officiële trailer en poster vrijgegeven voor de aankomende actie thriller Reprisal. Deze kun je hieronder bekijken.

Reprisal

Jacob (Frank Grillo), een bankdirecteur die wordt achtervolgd door een gewelddadige overval waarbij een collega om het leven kwam, werkt samen met zijn ex-politieman James (Bruce Willis) om de aanvaller ten val te brengen. Terwijl de twee mannen samenwerken om de volgende stap van de dief te achterhalen, is Gabriel (Johnathon Schaech), de goed opgeleide crimineel, hen een stap voor. Wanneer Gabriel de vrouw van Jacob (Olivia Culpo) en dochter kidnapt, slaat Jacob een pad van bloedvergieten in dat een explosieve tegenaanval initieert en alle drie de mannen naar het breekpunt brengt.

Reprisal wordt geregisseerd door Brian A. Miller en is geschreven door Bryce Hammons. Hoofdrollen worden gespeeld door Bruce Willis (Die Hard serie), Frank Grillo (Captain America: The Winter Soldier, Kingdom) en Johnathon Schaech (Legends of Tomorrow). De film wordt op 31 augustus uitgebracht in de Amerikaanse bioscoop en on demand.