Maffiakinderen in trailer voor documentaire Sons of Honour

Hoe blijf je op het rechte pad als je de zoon bent van een invloedrijke maffiabaas? Deze vraag komt aan bod in de veelbesproken documentaire Sons of Honour, die later dit jaar online beschikbaar komt.

In Calabrië, de meest gewelddadige regio die Italië kent, neemt een dappere rechter het op tegen de daar heersende ‘Ndrangheta maffia’. Dit doet hij door jonge jongens zoveel mogelijk weg te halen bij hun machtige en gewelddadige families. Regisseur Sophia Luvarà – welke zelf in deze regio opgroeide – kreeg voor haar documentaire Sons of Honour een kijkje in het werk van de rechter en daarmee ook het leven van deze minderjarige jongens gedurende het controversiële heropvoedingsprogramma dat hij voor ze heeft opgezet. Dankzij hem en zijn team kunnen kijkers de zonen van de gevaarlijkste mannen van Italië ontmoeten.

Sons of Honour zal in augustus pas beschikbaar komen, maar hieronder hebben we alvast een trailer voor je.

Sons of Honour – trailer – NL – 1,35′ from Witfilm Projects on Vimeo.

Naast de regie is Sophia Luvarà ook betrokken geweest bij het script, dit deed ze samen met Sarah Vos. Het camerwerk is afkomstig van Ton Peters.

Sons of Honour zal vanaf 27 augustus te bekijken zijn via Picl, een dienst waarmee je de nieuwste arthouse films en documentaires vanuit thuis kunt bekijken. Een tijdje terug schreven over Miseducation of Cameron Post, een indrukwekkende dramafilm die momenteel ook op Picl te zien is.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram