Trailer The Fault in Our Stars met Shailene Woodley

20th Century Fox heeft een  trailer vrijgegeven voor de aankomende boekverfilming The Fault in Our Stars. Deze kun je hieronder bekijken. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van John Green, waarin twee jonge kankerpatiënten elkaar ontmoeten bij een praatgroep en al gauw steun in elkaar vinden.

The Fault in Our Stars

De film vertelt het aangrijpende en tragische verhaal over het leven van Hazel en Gus. Deze twee tieners beschikken beiden over een cynisch gevoel voor humor en een bijzondere kijk op het leven. Hazel is ongeneeslijk ziek en tegen alle verwachtingen in ontmoet ze Gus bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Langzaam maar zeker bloeit er een bijzondere liefde tussen de twee op.

The Fault in Our Stars wordt geregisseerd door Josh Boone. De hoofdrollen worden gespeeld door Shailene Woodley, Ansel Elgort, Willem Dafoe, Nat Wolff, Laura Dern, Sam Trammell, Mike Birbiglia en Emily Peachey.

Het scenario is geschreven door Scott Neustadter en Michael H. Weber.

Vanaf 5 juni draait de film in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter