Trailer The Hobbit: The Desolation of Smaug Extended Edition

Voor sommigen was Peter Jackson‘s The Hobbit: The Desolation of Smaug te lang, voor anderen niet lang genoeg. Voor laatstgenoemde hebben we goed nieuws. Vandaag hebben we de eerste trailer van de extended cut. De extended edition van The Hobbit: The Desolation of Smaug is 25 minuten langer dan de bioscoopversie en zal uitkomen in november. Dit is net op tijd voor The Hobbit: The Battle of the Five Armies die te zien zal zijn 2D, 3D en IMAX vanaf 10 december.

 

The Hobbit: The Desolation of Smaug Extended Edition

Na een succesvolle doortocht over en onder de Mistige Bergen, moeten Thorin en zijn gezelschap beroep doen op een machtige vreemdeling vooraleer ze de gevaren van Demsterwold kunnen trotseren – zonder hun tovenaar. Als ze Meerstad bereiken zal de hobbit Bilbo Balings zijn afspraak met de Dwergen moeten nakomen. Het gezelschap moet de reis naar de Eenzame Berg voltooien en Balings moet de Geheime Deur zoeken die hem toegang verleent tot de schat van de draak Smaug. En waar is Gandalf heen? En wat is zijn geheime zaak in het Zuiden?

The Hobbit: The Desolation of Smaug wordt geregisseerd door Peter Jackson. In de film zijn er rollen voor Ian McKellenMartin FreemanRichard Armitage, Benedict CumberbatchEvangeline LillyLee Pace, Orlando BloomCate BlanchettSylvester McCoyLuke Evans, Stephen Fry, Ken Stott, Graham McTavish, William Kircher, James Nesbitt, Stephen Hunter, Dean O’Gorman, Aidan Turner, John Callen, Peter Hambleton, Adam Brown, Mark Hadlow, Jed Brophy, Mikael Persbrandt, John Bell, Ryan Gage. Het scenario is geschreven door Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens en Guillermo del Toro.