Trailer voor Ben Stiller’s The Secret Life of Walter Mitty

Twentieth Century Fox heeft de trailer vrijgegeven voor de aankomende film The Secret Life of Walter Mitty. Deze kun je hieronder bekijken.

Het verhaal volgt Walter Mitty (Ben Stiller), een foto editor die werkt voor LIFE Magazine. Dagelijks wordt hij getreiterd door zijn collega’s omdat hij constant zit te dagdromen achter zijn bureau. Dit weerhoudt hem er ook van om de vrouw van zijn dromen aan te spreken, die toevallig ook werkzaam is bij LIFE Magazine (gespeeld door Kristen Wiig). Walter krijgt een kans om zichzelf te bewijzen als het negatief van een belangrijke foto verloren gaat en hij deze terug moet zien te vinden.

De film wordt geregisseerd door Ben Stiller. Daarnaast speelt hij de hoofdrol in de film. Andere rollen zijn er voor Kristen Wiig, Shirley MacLaine, Adam Scott, Kathryn Hahn en Sean Penn. Het scenario is geschreven door Steve Conrad. Hij baseerde zich op een film uit 1947. Op zijn beurt is deze weer gebaseerd op een kortverhaal van James Thurber waarin een pantoffelheld zijn frustraties probeert te overwinnen door zich zijn leven voor te stellen als onbevreesde vliegtuigpiloot, briljante dokter, enz.

The Secret Life of Walter Mitty draait vanaf 2 januari 2014 in de Nederlandse bioscoop.