Trailer True Crime serie The Girl From Plainville met Elle Fanning

Hulu heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de true-crime serie The Girl From Plainville, waarin de rol van Michelle Carter in de zelfmoord van haar vriend Conrad Roy centraal staat. Het drama verschijnt 29 maart met de eerste drie afleveringen op Hulu.

De trailer van The Girl From Plainville, die je hieronder kunt bekijken, toont een jonge vrouw in de nasleep van de dood van haar vriend. Onderzoekers ontdekten echter dat dit geen gewone zelfmoordzaak was toen ze de sms-uitwisselingen van het paar ontdekten. Het werd al snel duidelijk dat Carter Roy aanmoedigde om zelfmoord te plegen, vlak voor zijn dood.

The Girl From Plainville

The Girl From Plainville

Geïnspireerd door het waargebeurde verhaal van Michelle Carter’s ongekende “sms-zelfmoord”-zaak, onderzoekt de serie Carter’s relatie met Conrad Roy III en de gebeurtenissen die hebben geleid tot zijn dood en, later, haar veroordeling van onvrijwillige doodslag.

De hoofdrollen worden gespeeld door Elle Fanning, Chloë Sevigny, Colton Ryan, Cara Buono, Kai Lennox en Norbert Leo Butz.

The Girl From Plainville, gebaseerd op het gelijknamige Esquire-artikel van Jesse Barron, is geschreven en geproduceerd door Liz Hannah (The Dropout, Mindhunter) en Patrick Macmanus (Dr. Death), die optreden als showrunners.

De gelimiteerde serie is uitvoerend geproduceerd door Fanning en Echo Lake’s Brittany Kahan, met Universal Content Productions als studio. Barron en Erin Lee Carr, regisseur van de HBO-documentaire die de zaak I Love You, Now Die onderzoekt, zijn ingesteld als adviseurs voor de serie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter