Trailer Tulip Fever met Christoph Waltz en Alicia Vikander

Trailer Tulip Fever met Christoph Waltz en Alicia VikanderVorig jaar was Alicia Vikander te zien in Ex Machina en The Danish Girl. Laatstgenoemde leverde haar zelfs een Oscar op. Gister kregen we te horen dat de Zweedse actrice de rol op zich gaat nemen van Lara Croft in de reboot van Tomb Raider. Daarnaast is ze dit jaar nog te zien in Jason Bourne, Derek Cianfrance’s The Light Between Oceans en het kostuumdrama Tulip Fever. Van de laatstgenoemde film hebben we nu een trailer, welke je hieronder kan bekijken!

[youtube omOWlPASLq4]

Tulip Fever volgt Sophia (Vikander), een jongedame in het Amsterdam van de zeventiende eeuw. Ze is getrouwd met de rijke en veel oudere Cornelis. Ze riskeert dit door een affaire te beginnen met Jan, een kunstenaar die is ingehuurd om het stel te schilderen.

De film komt van regisseur Justin Chadwick (Mandela: Long Walk to Freedom) op basis van het scenario van Tom Stoppard, gebaseerd op het gelijknamige boek van Deborah Moggach. Tulip Fever heeft verder rollen voor Christoph Waltz, Judi Dench, Jack O’Connell, Cara Delevingne en Zach Galifianakis. Tulip Fever is te zien vanaf 31 augustus.