Nieuwe trailer voor Vampire Academy

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van de film Vampire Academy, de verfilming van de vampiers jeugdboekenreeks door Richelle Meads.

Twee meiden die studeren aan een school voor vampiers zijn op een hele bijzondere manier met elkaar verbonden. Rose is niet alleen hartsvriendinnen met Lissa, ze wordt ook opgeleid tot haar beschermer. Niet zonder reden, want Lissa is prinses en troonopvolger van de Moroi – zoals vreedzame, sterfelijke vampiers heten. Rose traint er graag hard voor, ook omdat ze extra vechtlessen krijgt van de knappe Dimitri voor wie ze wel wat voelt. Ze zal iedere les nodig hebben, want de Strigoi -onsterfelijke, evil vampiers – zullen er alles aan doen om Lissa het leven onmogelijk maken. Alsof het leven op school nog niet ingewikkeld genoeg is…

Vampire Academy is gebaseerd op de wereldwijde bestsellerreeks van Richelle Mead. In de film Vampire Academy: Blood Sisters zijn er hoofdrollen voor Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Gabriel Byrne, Olga Kurylenko en Sarah Hyland.

De film is geregisseerd door Mark Waters op basis van een scenario door Daniel Waters.

In Nederland verschijnt de film op 13 februari in de bioscoop.