Trailer van de Italiaanse Prime Video serie Bang Bang Baby

Prime Video heeft de officiële trailer van de nieuwe Italiaanse Original scripted serie Bang Bang Baby onthuld. Deze kun je hieronder bekijken. De reeks zal wereldwijd exclusief op 28 april op Prime Video in première gaan met de eerste vijf afleveringen en de laatste vijf afleveringen op 19 mei.

Bang Bang Baby

Bang Bang Baby is een misdaaddrama dat zich afspeelt in 1986. Alice is zestien jaar oud en woont in een klein stadje in Noord-Italië. Haar tienerleven verandert abrupt als ze ontdekt dat haar overleden vader, nog leeft. Voor Alice is dit het begin van een afdaling in de hel. Uit liefde voor haar vader duikt ze halsoverkop in de gevaarlijke maffiawereld en wordt ze verleid door de charme die gepaard gaat met misdaad.

De hoofdrollen worden gespeeld door Arianna Becheroni, Adriano Giannini, Antonio Gerardi, Dora Romano, Lucia Mascino en Giuseppe De Domenico.

De serie is gemaakt door Andrea Di Stefano, geregisseerd door Michele Alhaique (afl. 1-2-3-4-7-8) – die ook als supervisor van de show fungeert -, Margherita Ferri (afl. 5-6), en Giuseppe Bonito (afl. 9-10), en geschreven door Andrea Di Stefano, Valentina Gaddi en Sebastiano Melloni. Bang Bang Baby is geproduceerd door Lorenzo Mieli voor The Apartment en Wildside, beide Fremantle bedrijven.

De 10-delige serie wordt wereldwijd exclusief gelanceerd op Prime Video met de eerste vijf afleveringen op 28 april en de laatste vijf afleveringen op 19 mei.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter