Trailer van Noah Baumbach’s White Noise

Netflix onthult vandaag de trailer van Noah Baumbach‘s White Noise. De film ging eerder dit jaar in première als openingsfilm van het internationale filmfestival in Venetië (La Biennale Cinema 2022). White Noise verschijnt op 8 december in een select aantal bioscopen en is vanaf 30 december wereldwijd te zien op Netflix.

White Noise op Netflix

White Noise op Netflix

Tegelijkertijd hilarisch en afschuwelijk, lyrisch en absurd, gewoontjes en apocalyptisch, vertelt White Noise het verhaal van een hedendaagse Amerikaanse familie en hun poging om te dealen met de mondaine conflicten van het dagelijks leven. Onderwijl worstelen ze met de universele mysteries in de liefde, de dood en de mogelijkheid op geluk in een onstabiele wereld.

De hoofdrollen worden gespeeld door Adam Driver, Greta Gerwig, Don Cheadle, Raffey Cassidy, Sam Nivola, May Nivola, Lars Eidinger, Andre Benjamin, Jodie Turner-Smith.

De film is gebaseerd op het boek van Don DeLillo, geschreven voor het scherm en geregisseerd door Noah Baumbach, geproduceerd door Noah Baumbach en David Heyman. Geproduceerd door Uri Singer.

White Noise verschijnt 8 december in een select aantal bioscopen en 30 december wereldwijd op Netflix

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter