Trailer voor A Discovery of Witches seizoen 2

Ben je klaar om terug te worden vervoerd naar Elizabethaans Engeland in A Discovery of Witches seizoen 2? Het tweede seizoen is vanaf januari 2021 te zien op SkyTV. Bekijk hieronder een trailer.

Diana Bishop, historicus en heks, betreedt Ashmole 782 en weet dat ze haar mysteries moet oplossen. Ze krijgt hulp van de enigmatische Matthew Clairmont, maar hij is een vampier en heksen kunnen vampieren nooit vertrouwen…

A Discovery of Witches seizoen 2

De briljante historica Diana Bishop heeft haar heksenbloed tot nu toe verloochend. Maar wanneer ze in de Bodleian Library in Oxford op een verloren gewaand betoverd manuscript stuit dat de mysteries rond het bestaan van de magische wezens kan oplossen, wordt ze meegezogen in een gevaarlijk mysterie en kruist ze paden met de raadselachtige geneticus en vampier Matthew Clairmont.

Matthew en Diana reizen in seizoen 2 terug naar Elizabethaans Londen, waar ze zich op tijd verbergen voor de congregatie. Hier moeten ze een krachtige heksenleraar vinden om Diana te helpen haar magie te beheersen en naar Ashmole 782 te zoeken. In de huidige tijd moeten Diana’s geliefde tantes, Sarah en Em, onderdak zoeken bij Sept-Tours. Ondertussen nemen Marcus en Miriam in Oxford de mantel van Matthew over om de daemons Nathaniel en Sophie te beschermen, wiens zwangerschap vordert. En Gerbert, Knox, Satu en Domenico zijn vastbesloten om Diana en Matthew op te sporen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Teresa Palmer, Matthew Goode, Dominic Borrelli, Edward Bluemel, Louise Brealey, Malin Buska, Aiysha Hart, Owen Teale, Alex Kingston, Valarie Pettiford.

De reeks is geregisseerd door Juan Carlos Medina, Alice Troughton en Sarah Walker.

A Discovery of Witches is een Britse fantasyserie van de zender Sky1 en gebaseerd op de bestseller van Deborah Harkness. De serie ging in première op 14 september 2018. Seizoen 2 is vanaf 8 januari 2021 te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter